Цитата
Підніміть коси, Женці Смерті! Принц Темряви йде!
— Зобек
Жнець (ориг. Reaper) - ворог в Castlevania - Lords of Shadow.

Опис в Книзі Подорожнього Редагувати

Лише могутнім чаклунам до снаги викликати та керувати цими небезпечними духами. Женці - тілесні втілення самої Смерті, їхній вигляд залежить від вірувань жертви, але зазвичай люди уявляють їх скелетами в довгих туніках і з косою в руках.

Зовнішність Редагувати

Напівпрозорий привид блідо-зеленого кольору. Жнець виглядає як постать у плащі з каптуром, з кістлявими руками, короткими крилами та косою.

Атаки Редагувати

  • Наносить подвійний удар косою.

Тактика Редагувати

Женці - дуже вразливі вороги, але їхні удари наносять колосальні пошкодження. Жнець може вбити Габріеля за 1-2 удари (залежить від здоров'я та рівня складності). Окрім цього, женці завжди атакують групами по 4-5 осіб, тому слід бути дуже обережним. Необхідно різко атакувати женців по одному, залишаючись на відстані і відступаючи назад, коли жнець атакує.

Найкращим засобом проти женців є фляги зі святою водою, які дозволяють миттєво розправитись з усією групою женців.

Вплив додаткової зброї Редагувати

Оцінювання впливу додаткової зброї проводиться шляхом порівняння зі стандартними пошкодженнями, які наносить ця зброя (з вразливістю 1/3).

Вразливість Редагувати

Оцінка: 1 - стандартні пошкодження; 2 - подвійні пошкодження; 3 - потрійні пошкодження.

Захист Редагувати

Оцінка: 1 - 50% пошкоджень; 2 - 20% пошкоджень; 3 - невразливий до даної зброї.

Цікаві факти Редагувати

  • Сатана може викликати женців, на яких діє магія Світла чи Тіней. Щоб знищити такого женця, необхідно застосувати протилежну магію.

Галерея Редагувати

Вороги Castlevania - Lords of Shadow
Перевертні Слабкий перевертеньВеликий варгВаргСильний перевертеньКорнелл
Мешканці замку Майстер мечаВурдалакВоїн-вампірЛейтенант БраунерВоїн-скелетЖиві обладункиЗлий м'ясникСмертоносна іграшкаКомандувач ОлроксКарміллаПородження Левіафана
Нежить Зобека Безголовий землекопПовзучий трупПовзуча трунаЗомбіЖнецьМогильникНекромантТитан-Драколіч
Тролі Болотний трольМаленький трольПечерний троль
Титани Крижаний титанКам'яний титан-ідолТемний лицар-ґолем
Демони ГремлінСатанаЗабутий
Решта ҐоблінНаядаГігантський павукБородавочникОгрЧупакабраДитинча відьмиМандрагораСрібний лицар
Примітки Курсивом виділені босси.